banner pkpn

  Perutusan YB Pegawai Kewangan Negeri

  Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera.


  Selamat datang ke Laman Web Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang (PKPN).
  Perkembangan ICT yang begitu pesat di dunia tanpa sempadan menyaksikan perubahan ketara terhadap ‘teknologi komunikasi’ yang membolehkan semua lapisan masyarakat dunia mendapatkan maklumat yang dicari dengan cepat, tepat dan mudah.
  Justeru, laman web PKPN diharapkan akan menjadi rujukan dan panduan untuk membantu memenuhi keperluan maklumat berkaitan dengan pengurusan kewangan di kalangan pelanggan Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang khususnya dan rakyat Negeri Pahang Darul Makmur amnya.
  Dengan itu, kami mengalu-alukan semua pihak untuk melayari laman web ini dan mengemukakan sebarang sumbangan idea, pandangan dan maklum balas bagi memperbaiki lagi kandungan laman web ini dari semasa ke semasa.
  Akhir kata, saya merakamkan penghargaan dan ucapan syabas kepada semua warga PKPN yang terlibat secara langsung atau tidak langsung di atas kerjasama dalam menzahir dan menjayakan pembaharuan laman web ini.
  Sekian, terima kasih.

  Hakcipta Terpelihara @ 2017 Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang.  Sesuai dipapar menggunakan IE 8,Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1600x900

  • Tarikh Kemaskini: 13 February 2018.

  PEJABAT KEWANGAN DAN PERBENDAHARAAN NEGERI PAHANG
  Tingkat 3, 5 & 6, Blok B,Wisma Sri Pahang,
  25503 Kuantan, Pahang Darul Makmur.
  No. Telefon : (6)09-5126800
  No. Faks : (6)09-5134839

   


   

  KAUNTER PELAWAT

  Hari Ini 79

  Minggu Ini 79

  Keseluruhan 13329

  Kubik-Rubik Joomla! Extensions

  Please publish modules in offcanvas position.