Welcome to Laman Web Rasmi Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang   Click to listen highlighted text! Welcome to Laman Web Rasmi Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang Powered By GSpeech

w3cQRCode

Malay English
  • salam aidilfitri
  • TAHNIAH
  • tahniah
  • payslip

Hebahan

Arahan Operasi SPEKS Bil. 7/2015 - Pembatalan Inden Kerja / Pesanan Tempatan dan CoGSTR Selepas Kelulusan di Modul PTJ Kewangan SPEKSbaru

Dimaklumkan bahawa Jabatan Akauntan Negara Malaysia telah melakukan penambahbaikan program di Modul PTJ Kewangan SPEKS iaitu Inden Kerja / Pesanan Tempatan dan CoGSTR boleh dibuat pembatalan selepas diluluskan.  Sila muat turun perihal penambahbaikan dan beberapa perkara yang perlu diberi perhatian pada menu Pekeliling --> Surat Edaran Ke Jabatan.

 Pemakaian Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 2 Tahun 2015 baru

Dimaklumkan bahawa Majlis Mesyuarat Pahang telah bersetuju untuk menerima pakai Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 2 Tahun 2015 mengenai Penambahbaikan Kaedah Pemberian Pergerakan Gaji Tahunan Dalam Perlaksanaan Jadual Gaji Minimum - Maksimum. Pekeliling Perkhidmatan ini boleh  didapati dengan melayari laman web http://www.jpa.gov.my.

 Penyediaan Cadangan Anggaran Bajet Mengurus Dan Pembangunan Tahun 2016 

Sukacita dimaklumkan Garis Panduan Penyediaan Cadangan Bajet Tahun 2016 telah dikeluarkan.  Sila muat turun pada menu Pekeliling --> Surat Edaran Ke Jabatan.

 Panduan Naziran SPEKS

Sukacita dimaklumkan Perbendaharaan Negeri telah mengeluarkan Panduan Naziran SPEKS.  Sila muat turun pada menu Pekeliling --> Surat Edaran Ke Jabatan.

  Tarikh Pembayaran Gaji Tahun 2015

Lihat Tarikh Pembayaran Gaji Tahun 2015 di sini.

 

Berita Jabatan Dan Kelab

  • Tiada berita terkini buat masa ini
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech